Vores priser i erstatningssager

Kan du få en gratis vurdering af sagen?

 

Hvis din sag ikke tidligere har været behandlet nogle steder, og du ikke tidligere har fået afslag på erstatning, kigger vi gerne sagen igennem gratis for dig.

Vi du tidligere har fået afslag kigger vi også gerne sagen igennem, men det vil så være mod betaling. Vores timepris er 2.200 kr. og prisen afhænger af sagens omfang. Vi vil dog kunne oplyse dig en pris inden vi går i gang.

Hvad koster det, hvis I tager sagen?

Hvis du ingen erstatning får, koster det dig ikke noget. Dette vil fremgå af den ordrebekræftelse, som du modtager fra os, efter vi har påtaget os sagen.

Hvis du vinder, vil vi opkræve et salær. Vi følger landsrettens vejledning for advokatsalærer i erstatningssager, og er altid meget åbne over for vores klienter omkring vores salærberegning. Det betyder også, at vi aldrig har oplevet, at en klient har klaget over vores priser.

Udgangspunktet er, at man kan tage halvt proceduresalær. Når en sag behandles ved retten, afhænger advokatens salær af, hvor mange penge sagen vedrører. Jo flere penge sagen vedrører, des mere får advokaten i salær. I erstatningssager er udgangspunktet, at advokaten kan få halvdelen af det beløb, som advokaten ville have fået, hvis en sag med samme beløb, blev behandlet i retten.

 

Call Now Button