Vores værdier

Vi ved godt, at det du allerhelst ville ønske var, at du aldrig var kommet til skade. Vi ved også godt, at pengene blot er et plaster på såret, og ikke kan gøre op med den mistede livskvalitet, som desværre ofte følger af en personskade. Vi oplever dog også, at en erstatning kan gøre hverdagene nemmere. Vi ser det derfor som vores opgave, at skaffe flest muligt penge til dig.

Vi ved godt, at man efter en personskade ikke altid har så meget overskud. Derfor tager vi os af langt det meste i forbindelse med din forsikringssag. Vi kan ikke tage lægebesøgene for dig, men papirnusseriet og indhentelse af den nødvendige dokumentation, skal vi nok tage os af for dig.

Når man har fået skade, og derfor muligvis også en nedsat erhvervsevne, er det ikke altid, at man føler, at man har det økonomiske råderum til at lade en advokat se på sagen. Vi mener dog, at alle – uanset økonomisk formåen – skal have mulighed for at få deres sag vurderet af professionelle. Derfor tilbyder vi alle en gratis gennemgang af deres sag og giver dig en ærlig og fair vurdering af din sag. Hvis vi vurderer, at der ikke er nogen erstatning at hente, vil vi ærligt fortælle dig det. Vi mener nemlig ikke, at man oveni en personskade også skal bruge energi på en erstatningssag, hvis den på forhånd er håbløs.

Call Now Button